Agile Specialist

Functieomschrijving

Mensen focus geven op het werk wat ze écht leuk vinden. Onze Transaction Robot maakt het mogelijk. Als digitale collega schuift ze aan om bedrijfsprocessen te verbeteren en te automatiseren. En dat doet ze niet alleen. Achter onze Transaction Robot schuilt een team van 38 techies. Van ervaren software engineers tot aan tech-savvy consultants. Verdeeld over drie product development teams. Wie we nog missen? Een enthousiaste Agile Specialist die het overzicht bewaakt, stuurt op resultaat en tegelijkertijd de glimlachen op alle gezichten waarborgt. 


Jouw focus

Jij gaat werken met zelfsturende multidisciplinaire teams die van begin tot eindverantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van onze producten. Dit kan een doorontwikkeling zijn van onze bestaande software of een nieuwe integratie bouwen met een van onze partners. Je houdt van nieuwe technologie, ontwikkeling en bent een proces bewaker. Je maakt onderdeel uit van het team dat de kar trekt om de snelle groeiambities van DDi te realiseren. Het is aan jou de taak om dit vanuit je Agile Specialist rol voor de product development teams in de juiste banen te leiden. Iemand die op natuurlijke wijze het team beter laat presteren en zorgt voor resultaten waar we samen trots op kunnen zijn. Wij worden blij van:


+ Zo’n 2 tot 3 jaar werkervaring als Agile Specialist of (technisch) Project Manager.

+ Scrum Certified.

+ Coaching skills, iets met ‘zacht op de mens, hard op resultaat’.

Functievereisten

Onze focus

Dat ben jij als DDi’er. Van persoonlijke ontwikkeling, een fijne werkplek tot goede arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk dat jij krijgt wat nodig is om de functie goed uit te voeren. Investeren in jou en jouw ontwikkeling doen we dan ook graag. Niet met vaste budgetten wél met een plan-op-maat. Uiteraard krijg je ook gewoon goed betaald, een laptop, telefoon en goede koffie ;)


Meer weten?

Past deze rol bij je persoonlijke en professionele skills? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Voor meer info kun je ook bellen of WhatsAppen met Jaimy Rosenau via 06-28500972. Zij vertelt jou graag meer!