Business Developer Robotics

Functieomschrijving

Bedrijven willen snelheid, efficiëntie en kosten besparen. Ons Robotic Platform helpt daarbij. Waar jij ons mee helpt: als jij die Business Developer bent die aandacht belangrijker vindt dan snelheid. Die de impact van onze software op een organisatie snapt. De groei zit er in, groei jij met ons mee?

Kansen spotten, pakken en inkoppen.

Samen met Björn, Jasmine en onze kartrekker Thom zorg je ervoor dat alle bedrijven die repeterende taken kunnen automatiseren, gáán automatiseren. Kansen spotten bij onze bestaande klanten en potentiële leads in kaart brengen. Met het team bedenken jullie de juiste go-to-market strategie en bepalen jullie de onderlinge targets. Je gaat aan tafel van gebruiker tot aan de directie en kan iedereen overtuigen van de meerwaarde van ons Robotic platform.


Meet our transaction Robot.

Ruim 20 jaar geleden geboren, nu geëvolueerd tot een zelflerende cloud oplossing. Door middel van AI en Machine Learning blijft onze Robot zichzelf steeds beter en slimmer maken. Van het begrijpen en verwerken van bulk-data tot aan automatische herinneringen versturen met insta- betaalmogelijkheden. Onze Robot zorgt ervoor dat mensen zich bezig kunnen houden met het werk wat ze écht leuk vinden en het werk waar ze écht goed in zijn.

Vereisten

Dit is wat wij bieden:

+ Toffe functie gericht op groei bij een succesvol tech-bedrijf.
+ Goed salaris tussen €2.750 – €3.250 bruto per maand.
+ Stevige bonusregeling op basis van effort en teamgoals.
+ Nieuwste Microsoft laptop en telefoon.
+ Lease-auto zodra je naar klanten gaat en volledige reiskostenvergoeding.
+ Ruim opleidingsbudget, bij ons start je direct met de Sandler trainingen.
+ Gezellige teamuitjes, van een borrel mét Kippie-pan tot ski-weekends.

Dit is wat jij meeneemt:

+ Minimaal een afgerond HBO diploma en 2 jaar ervaring in een commerciële rol.
+ Tech-savvy en een gesprekspartner op niveau.
+ Een positieve en energieke persoonlijkheid, net zoals wij :)

Niet wachten. Nu reageren :)
Stuur jouw cv via hr@ddi.nl. Eerst even bellen of WhatsAppen met Jaimy Rosenau kan ook op 06-28 50 09 72. Zij vertelt jou graag meer!