Freelance Graphic Designer

Functieomschrijving

DDi groeit. En zo ook onze online ambities. En daarom werken wij samen met jou aan een stevige marketingstrategie om onze doelgroep te bereiken. Aan de hand van retargeting, wekelijkse persberichten en demo video’s maar ook via ons LinkedIn platform en onze website. Als digital designer ben jij onze go-to voor alle visuele content. In een handomdraai vertaal je jouw ideeën naar toegankelijke beelden, graphics en video’s. Daarnaast denk je mee op strategisch niveau.

Bedenken. Creëren. Bereiken.


Als Graphic designer bij DDi ben je verantwoordelijk voor een consistente, onderscheidende visuele vertaling van onze marketingstrategie. Of het nu gaat om losse illustraties of templates, het uitbreiden en bijhouden van ons LinkedIn platform of het opmaken van persberichten. En het vormgeven van demo video’s en tutorials? Of het implementeren van een retargeting strategie? Geen probleem voor jou. Met jouw creativiteit en kennis van Adobe Design programma’s creëer jij (online) content die aansluit bij onze doelgroep. Hulp nodig? Dan staat onze communicatiepartner SixtySeven klaar om met jou samen aan de slag te gaan.


Dit is wat we je bieden:

+ Een dynamische opdracht bij een middelgroot en groeiend tech-bedrijf.

+ De vrijheid om je uren flexibel in te delen

+ Een competitief uurtarief

+ Een samenwerking voor minimaal 2 maanden, 16-24 uur per week


Dit is wat jij meeneemt:
+ Ruime ervaring met het creëren van grafische content voor tech bedrijven
+ Adobe Design programma’s kennen voor jou geen geheimen
+ Video content skills
+ Ervaring met retargeting

+ Een tof portfolio


We horen graag van je!

Is deze freelance job iets voor jou? Stuur je cv, beschikbaarheid en tarief dan naar hr@ddi.nl. Voor meer info kun je ook bellen of WhatsAppen met Jennifer van Maren via 06-48838454. Zij vertelt jou graag meer!

Functievereisten

 .