Front end Developer

Job description

Mensen focus geven op het werk wat ze écht leuk vinden. Onze Transaction Robot maakt het mogelijk. Als digitale collega schuift ze aan om bedrijfsprocessen te verbeteren en te automatiseren. En dat doet ze niet alleen. Achter onze Transaction Robot schuilt een team van 38 techies. Van ervaren software engineers tot aan tech-savvy consultants. Verdeeld over drie product teams. Onze ambities reiken ver en willen graag weer verder uitbreiden. Wie er goed bij kunnen hebben? Een Front-end Developer die de visuele vertaalslag van design en backend bouwt.


Jouw focus

Jij gaat werken met zelfsturende multidisciplinaire teams die van begin tot eindverantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van onze producten. Dit kan een doorontwikkeling zijn van onze bestaande software of een nieuwe integratie bouwen met een van onze partners. Je houdt van nieuwe technologie en ontwikkelingen.


Als front-end keeper ga je meedraaien in een product development team. Je vindt het leuk om jouw technische kennis te delen met het team en draagt graag bij aan gesprekken over design en frameworks. Je gaat buddy-uppen met Miguel die als ervaren front-end developer jouw wegwijs maakt in onze software. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als front-end of fullstack developer en werkt graag met JavaScript, HTML5 en CSS. Bonuspunten kan je verdienen met Node.js :)

Job requirements

Onze focus

Dat ben jij als DDi’er. Van persoonlijke ontwikkeling, een fijne werkplek tot goede arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk dat jij krijgt wat nodig is om de functie goed uit te voeren. Investeren in jou en jouw ontwikkeling doen we dan ook graag. Niet met vaste budgetten wél met een plan-op-maat. Uiteraard krijg je ook gewoon goed betaald, een laptop, telefoon en goede koffie ;)


Meer weten?

Past deze rol bij je persoonlijke en professionele skills? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Voor meer info kun je ook bellen of WhatsAppen met Jaimy Rosenau via 06-28500972. Zij vertelt jou graag meer!