Test Engineer

Functieomschrijving

Bedrijven willen snelheid, efficiëntie en kosten besparen. Ons robotic platform helpt daarbij. Waar jij ons mee helpt: als jij die Test Engineer bent die aandacht belangrijker vindt dan snelheid en niet bespaart op kwaliteit. Die ervaren genoeg is om de continuïteit van onze software te bewaken waar je onder andere grote verzekeraars mee vooruit helpt. Van het begrijpen van bulk-data tot het automatisch versturen van herinneringen met betaalmogelijkheid, dat kan onze Transaction Robot. De groei zit er in en we nodigen jou uit om mee te groeien.


Bouw mee aan onze automatisering software.
Als Test Engineer bij DDi zorg jij ervoor dat onze klanten met een lopend-als-een-zonnetje software werken. Hoe? Door teststrategieën, testscenario’s, test automation, goede documentatie én duidelijke feedback voor je collega’s. Je bent onderdeel van ons DevOps team en hebt directe lijntjes met de product owner, zodat je weet wat de use cases zijn. We hebben een stevige basis die staat, nu is het tijd om verder te bouwen. Zo werken we al met tools zoals Ready API en laten we ons graag door jou inspireren.

Onze roadmap.
Innoveren, verbeteren en daarmee onze software iedere keer weer naar een hoger niveau tillen. Ons doel: bij iedere new release de gebruiker spontaan een glimlach op het gezicht bezorgen en twee duimpjes omhoog. Op dit moment hebben we een aantal productontwerpen klaar, waarmee we onze install base kunnen verdubbelen. We werken met leading tools van o.a. Delphi, C#, Python en SDK’s/API van o.a. Abbyy, Aspose en onze infra hebben we ondergebracht bij het AWS Platform.

Dit is wat we je bieden:

+ Een autoname baan bij een middelgroot en groeiend tech-bedrijf.
+ Salaris tot 4.500 euro bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring.
+ Nieuwste gear en een goede (thuis)werkplek.
+ Volledige reiskostenvergoeding naar ons kantoor in Hoofddorp.
+ Ruim opleidingsbudget en een individueel trainingsprogramma.
+ Doorgroei richting een lead positie.
+ Onbeperkt snacks, koffie en een goede lunch.

Functievereisten

Dit is wat jij meeneemt:

+ Een afgeronde HBO of universitaire opleiding.
+ Minimaal 3 werkervaring als tester in een soortgelijke omgeving.
+ Pionierende mind-set en ambitie! We blijven graag vooroplopen.


Ontmoet ons team.
Druk op de sollicitatieknop voor een digitale meeting.
Eerst even bellen of WhatsAppen met Jaimy kan ook op 06-28 50 09 72.